Gratis verzending vanaf € 50,00   •   Op werkdagen voor 16:00 besteld, binnen 24 uur verzonden

U hebt niets in uw shoppingbag.

Subtotaal : € 0,00

Privacy Statement

PRIVACY POLICY EN COOKIES

Ingangsdatum: 25 mei 2018

Dit is de privacy en cookie policy van Make-up Studio. Special Cosmetics B.V. is de verantwoordelijke voor de verwerking van persoonsgegevens die worden verzameld via deze websites d.m.v. o.a. cookies.

Special Cosmetics B.V.
Samsonweg 22
1521 RC Wormerveer

+31 75 670 32 67
info@specialcosmetics.nl
KVK: 34142636

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens erg serieus. Alle persoonsgegevens worden alleen verwerkt voor de doeleinden zoals omschreven en conform de AVG wetgeving (Algemene Verordening Gegevensbescherming)

HOE GEBRUIKEN WE UW GEGEVENS VERDER

Uw gegevens worden gebruikt om uw bestelling te verwerken en te bezorgen op het door u gekozen adres .

HET BEHEREN VAN UW ACCOUNT

U kunt uw eigen account aanmaken op onze Website . In dit account slaan we onder andere uw naam, (bezorg- en factuur) adres, telefoonnummer en uw e-mailadres op. .

DIRECT MARKETING EN NIEUWSBRIEVEN

We kunnen uw gegevens gebruiken voor direct marketingdoeleinden om u zodoende via e-mail of direct mail commerciële informatie of een aanbieding over onze producten en diensten toe te zenden. U kunt zich aanmelden voor onze nieuwsbrief die per e-mail of direct mail wordt verstuurd. Zo blijft u op de hoogte van speciale aanbiedingen en onze nieuwe producten en diensten. Als u het niet langer op prijs stelt om onze commerciële informatie zoals onze nieuwsbrief te ontvangen, dan kunt u ons dat altijd laten weten door contact met ons op te nemen. Gaat het hierbij om onze commerciële e-mails, klik dan op de afmeldlink die u onderaan in de e-mail kunt vinden.

REVIEWS EN OPMERKINGEN

We horen graag over uw ervaringen met onze Website en natuurlijk onze producten. Indien u ons een review geeft, bijvoorbeeld via Social Media kunnen wij een dergelijke review (of een gedeelte daarvan) gebruiken voor elk doel, met dien verstande dat we uw review niet zullen gebruiken in combinatie met uw naam of andere persoonsgegevens. Enkel met uw voorafgaande en expliciete toestemming zullen wij uw review (of een gedeelte daarvan) samen met uw naam (of overige persoonsgegevens) die u ons hebt gegeven, verder gebruiken.

PROMOTIONELE ACTIES EN PRIJSVRAGEN

Als u meedoet aan een promotionele actie of prijsvraag, dan vragen we u om uw naam, adres, telefoonnummer of e-mailadres en kan het zijn dat u eventueel ander materiaal deelt zoals uw foto´s. Met deze gegevens kunnen we de promotionele actie of prijsvraag uitvoeren, de prijswinnaar(s) laten weten dat ze hebben gewonnen en via onze Website, nieuwsbrief en/of Social Media, de namen van de prijswinnaar(s) bekendmaken.

DOORGIFTE AAN DERDEN

Wij geven nooit persoonsgegevens door aan andere partijen waarmee we geen verwerkersovereenkomst hebben afgesloten. Met deze partijen (verwerkers) maken wij hierin uiteraard de nodige afspraken om de beveiliging van uw persoonsgegevens te waarborgen. We stellen uw gegevens alleen beschikbaar aan derden zoals hierboven uiteengezet. Dit gebeurt uitsluitend voor doeleinden zoals die in dit Beleid zijn beschreven of hiermee verenigbaar zijn. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens en de inhoud van dit Beleid in acht te nemen.

Zo maken wij gebruik van een derde partij voor:

•           Het verzorgen van de internetomgeving van Special Cosmetics B.V.;

•           Het verzorgen van de (financiële) administratie;

•           Het verzorgen van nieuwsbrieven en uitnodigingen.

•           Het bezorgen van bestellingen

 
WAT ZIJN COOKIES:

Cookies zijn handige technieken en scripts die websites gebruiken om de website gebruiksvriendelijker te maken en om informatie die getoond wordt beter op de gebruiker af te stemmen. Cookies worden gebruikt door de websitehouder zelf, maar wellicht ook door derden/adverteerders zoals bijv. social mediakanalen (bijv Youtube of Facebook) als in de website bijvoorbeeld Youtube filmpjes zijn geplaatst.

WAAROM COOKIES:

Met cookies kunnen wij de gebruikservaring van de website sterk verbeteren. Zo hoeft u bijvoorbeeld niet elke keer weer dezelfde gegevens in te vullen, blijft u ingelogd en onthoudt de website welke producten/pagina’s  bekeken zijn zodat u deze makkelijk terug kunt zoeken. Tevens gebruiken wij statische cookies om te kunnen analyseren waar we de website kunnen verbeteren of aanpassen.

WELKE GEGEVENS VERZAMELEN COOKIES:

Het gebruik van cookies is veilig. Cookies kunnen geen persoonlijke informatie opslaan zoals naam, adres, telefoonnummer of emailadres. Via cookies worden wel  o.a. de volgende gegevens verzameld:

-       Uw IP adres en welke browser u gebruikt (bijv Firefox, Chrome of IE)

-       Welke system/scherm u gebruikt voor optimale weergave van de webshop.

-       Uw recent bekeken producten en in winkelwagen geplaatste artikelen.

-       Doorgeven van info van de ene pagina naar de andere pagina.

 
STATISTISCHE COOKIES:

Special Cosmetics B.V. maakt gebruik van statistische cookies via o.a. Google Analytics.  Hiermee kunnen wij de website en uw gebruikservaring  verbeteren. We willen graag weten hoeveel bezoekers onze website heeft en welke informatie het meest bekeken wordt. De gegevens van Google Analytics worden zoveel mogelijk geanonimiseerd gebruikt. Voor meer informatie verwijzen wij door naar de privacy policy van Google.

Via deze cookies/scripts verzamelen wij de volgende gegevens:

-       Hoe lang bezoekers op onze pagina’s blijven

-       Welke pagina’s het meest zijn bekeken

-       Via welke manier bezoekers op onze website komen (bijv Google)

-       Welk apparaat wordt gebruikt (bijv Ipad, Iphone of PC)

COOKIES VOOR ADVERTENTIES:

Op dit moment gebruikt Special Cosmetics B.V. geen cookies voor advertentiedoeleinden. Het kan echter zijn dat derden op onze website (zoals Youtube) wel cookies gebruiken om informatie te verzamelen om zo advertenties op uw persoonlijke wensen af te kunnen stemmen.

OVERIGE COOKIES:

Onze website kan mediabestanden van websites van derden zoals bijvoorbeeld Youtube.com bevatten. Bij het afspelen van deze bestanden kunnen door deze derden cookies geplaatst worden. Verder bieden wij  de optie om bepaalde informatie te delen via sociale mediakanalen zoals Facebook, LinkedIn of Twitter. Bij gebruik van deze functionaliteit kunnen door deze sociale netwerken cookies op uw computer geplaatst worden om bij te houden welke informatie gedeeld is. Voor meer informative over de verwerking van gegevens door deze sociale platformen verwijzen we door naar de privacy policy van het desbetreffende social platform.

COOKIES VERWIJDEREN:
Mocht u geen cookies willen installeren, dan kunt u dit in je browser uitzetten. Raadpleeg daarvoor de instellingen van uw browser:

Chrome
Internet Explorer
Firefox
Safari.

Let op! Als u deze cookies in de browser uitzet, kunt u niet altijd van alle functionaliteiten van onze website gebruik maken. Het kan daardoor gebeuren dat de beleving van de site tegenvalt of dat u bepaalde advertenties die niet direct aansluiten bij uw persoonlijke behoeften vaker zult zien.

 

VERWERKTE GEGEVENS

Special Cosmetics B.V. maakt onderscheid tussen actief en passief verstrekte gegevens. Passief verstrekte gegevens zijn gegevens die u aan beheerders van websites verstrekt zonder dat u zich daar misschien bewust van bent. Wanneer u bijvoorbeeld deze website bezoekt, registreren we een aantal technische gegevens zoals het IP-adres van uw computer, het besturingssysteem dat u gebruikt, de internet browser waarmee u surft, de bekeken produkten/pagina’s  en eventueel achtergelaten producten in winkelwagen.

Daarnaast verwerken wij gegevens die u actief zelf aan ons verstrekt zoals bijvoorbeeld uw naam, adres en e-mailadres wanneer u een account aanmaakt, een contactformulier invult of een bestelling plaatst.

DOEL VAN VERWERKING GEGEVENS:

De gegevens die wij passief ontvangen via o.a. cookies worden zoveel mogelijk anoniem door Special Cosmetics B.V. gebruikt. We doen dit om:

1: De functionaliteit van de webshop voor u te verbeteren

2: De veiligheid en gebruiksvriendelijkheid te verbeteren

3: Produkten en aanbiedingen zoveel mogelijk op uw interesses af te stemmen. 

De gegevens die wij passief (dus door u zelf verstrekt) ontvangen worden in een beveiligde database van de webshop bewaard. Bij het achterlaten van uw gegevens gaat u akkoord met de privacypolicy zoals hier omschreven. Wij gaan zorgvuldig en vertrouwelijk met uw informatie om.

DE VEILIGHEID VAN UW PERSOONSGEGEVENS:

Uw gegevens worden versleuteld verstuurd via een beveiligde https omgeving. Dat garandeert dat er bij de overdracht van de gegevens van uw PC naar onze server de gegevens niet zichtbaar zijn voor derden.

Daarnaast worden onze webshops en systemen actief onderhouden/geupdate en conform de meest recente vereisten beveiligd om uw persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies, of elke vorm van onrechtmatige verwerking.

UW RECHTEN (inzage, correctie en verzet)

Op grond van de Wet bescherming persoonsgegevens kunt u ons verzoeken om inzage in uw persoonsgegevens. Naast inzage mag u ons ook verzoeken om uw gegevens te verbeteren of aan te vullen indien u fouten hebt opgemerkt of als u dit vanwege een andere reden graag wenst. Hetzelfde geldt voor een verzoek om uw persoonsgegevens te verwijderen of af te schermen indien deze onjuist, onvolledig of irrelevant zijn, of op een andere wijze in strijd met een wettelijk voorschrift worden verwerkt. Wanneer u inzage wilt in de persoonsgegevens die Special Cosmetics B.V. over u heeft vastgelegd of wanneer u gegevens wilt wijzigen omdat deze onjuist of onvolledig zijn, of deze wilt laten verwijderen of afschermen, dan kunt u per e-mail contact opnemen met Special Cosmetics B.V.  via info@specialcosmetics.nl.  Special Cosmetics B.V. zal u binnen vier weken meedelen welke persoonsgegevens zij omtrent u verwerkt en of zij aan een eventueel verzoek tot verwijdering, afscherming of verbetering zal of kan voldoen.

TOEPASSELIJK RECHT EN GESCHILLEN

Dit Privacy- en Cookiebeleid en uw gebruik van onze Website wordt beheerd en uitgelegd in overeenstemming met het Nederlandse recht. Elk geschil dat mogelijkerwijs ontstaat met betrekking tot dit Privacy- en Cookiebeleid en onze diensten zal enkel worden voorgelegd aan de bevoegde rechter van de Rechtbank Amsterdam.

WIJZIGEN EN VRAGEN

Ons Privacy- en Cookiebeleid kan van tijd tot tijd worden gewijzigd. We zullen elke bijgewerkte versie op deze pagina zetten, zodat u altijd op de hoogte bent van de gegevens die we verzamelen, de wijze waarop deze gegevens door ons gebruikt en beschermd worden en de omstandigheden waaronder we uw gegevens aan derden verstrekken en/of openbaar maken .