Gratis verzending vanaf € 50,00   •   Op werkdagen voor 16:00 besteld, binnen 24 uur verzonden*

U hebt niets in uw shoppingbag.

Subtotaal : € 0,00

Betalen

Bij Make-up Studio kan je op 3 verschillende manieren betalen:

iDeal

Met iDeal kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk jouw online aankopen afrekenen. Je rekent af in de vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van jouw eigen bank. Bij het afrekenen van de bestelling kunt je aangeven dat je met iDeal wilt betalen. Klik dan op de iDeal-betaalknop en selecteer jouw bank. Vervolgens wordt je doorgeleid naar jouw eigen bank waar de betaalopdracht voor je klaar staat. Je wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en je autoriseert de betaling.

Credit cards

Wij accepteren alleen Mastercard en Visa. Je selecteert bij betaalwijze creditcard, vervolgens komt je in de beveiligde omgeving waar je jouw kaartnummer, de vervaldatum, de CVC-code (laatste 3 cijfers op de achterkant van je creditcard), de naam van de kaarthouder dient in te vullen en soms ook jouw pincode. Na het versturen van de ingevulde informatie is jouw bestelling betaald. Direct na het plaatsen van een order wordt het bedrag van jouw creditcard afgeschreven.

PayPal

Je kunt in onze webshop ook kiezen voor het betalen door middel van PayPal. PayPal is een veilige, snelle en gemakkelijke manier van online betalen waarbij je je bankrekening of creditcard aan je PayPal account koppelt. 

Heb je andere vragen over je betaling?

Klik hier om contact op te nemen met onze klantenservice. We helpen je graag verder!